Conferinta de lansare a proiectului la Miercurea Ciuc

Joi, 26 mai 2011, a avut loc ultima conferinţă de lansare a proiectului „IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru România” demarat de Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava în parteneriat cu Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din Intreprinderi Mici si Mijlocii cu firma SC Lust Expert SRL Suceava şi Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Harghita, în regiunea de centru.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Universităţii Sapientia din Miercurea Ciuc, de această dată gazda fiind partenerul cu numărul trei – Consiliul Local al IMM Harghita. La conferinţa de lansare din regiunea de centru a României, au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale – domnul subprefect Constantin Strujan şi reprezentanţi ai AJOFM Harghita.

La fel ca şi în celelalte două locaţii, nici publicul de la Miercurea Ciuc nu a fost mai prejos, la conferinţă participând aproximativ 100 de persoane curioase de activităţile viitoare demarate prin intermediul acestui proiect în valoare de aproximativ un million de euro.

Nici la Miercurea Ciuc nu s-a ratat ocazia de a transforma conferinţa de lansare într-un moment prielnic pentru identificarea nevoilor specifice persoanelor interesate de cursuri, din regiunea de centru, participanţii fiind rugaţi să completeze un chestionar regăsit în mapa fiecăruia.

Proiectul „IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru România”, ID: 62199 este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Secto

rial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi se încadrează în Axa prioritară 3: “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de intervenţie 3.1: ”Promovarea culturii anteprenoriale”.