Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM aduce “Cheia succesului” în Suceava printr-un proiect de 1 milion de euro

Vineri, 4 Martie 2011, în sala mare a Complexului Brădet din Suceava, a avut loc lansarea oficială a unui proiect „extrem de îndrăzneţ” asa cum a declarat chiar Liliana Agheorghicesei, preşedinte al Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, beneficiarul direct al proiectului finanţat din fonduri europene „IMM-ul – Cheia succesului pentru tine şi pentru România”.

La eveniment, au fost prezenţi partenerii proiectului: SC.Lust Expert SRL Suceava, Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM şi CLIMM Harghita.

Fiecare dintre aceştia au luat cuvântul, au prezentat obiectivele principale ale proiectului şi au explicat celor prezenţi în sală ce presupune un proiect finanţat din fonduri europene. IMM-ul- Cheia succesului pentru tine si pentru Romania este un program care oferă formare profesională si asistenţă de specialitate în vederea creşterii abilităţii persoanelor de a materializa ideile de afaceri.

Ca atare, acest proiect reprezintă un câştig pentru întreprinzătorii din cele trei zone în care va fi implementat- Nord Est, Sud Est şi Centru, fiind în primul rând un plus de valoare pentru mediul de afaceri sucevean.

De asemenea, doamna Luminiţa Chihai, vicepreşedinte al Patronatului Judeţean al Femeilor de afaceri din IMM Suceava, a declarat că valoarea proiectului se ridică la 3.534.339 RON având o perioadă de desfăşurare de 24 luni, respectiv 1 februarie 2011 – 31 ianuarie 2013.

Lansarea oficială a proiectului a reunit aproximativ 150 de angajaţi şi angajatori din IMM, alături de aceştia fiind prezenţi: domnul Liviu Rogojinaru- vicepreşedintele CNIPMMR, domnul Doru Muntean- preşedinte al PIMM Tulcea, domnul Tibişor Miron- preşedintele CLIMM Harghita, doamna Litcanu Sabina, reprezentantă a Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM, doamna Subprefect al Sucevei- Angela Zarojanu, domnul Marcel Gaftoneanu- Secretar General al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, doamna Mărioara Ignat- preşedintele Judecătoriei Suceava, doamna Cătălina Vartic- directorul Registrului Comerţului, precum şi alţi reprezentanţi ai unor organizaţii locale şi centrale.