Cursuri pentru viitori antreprenori Hotel Mures -Toplita 26-28 octombrie 2011

În perioada 26-28 octombrie 2011 au avut loc la Toplita- Hotel Mures cursurile  pentru  dezvoltarea  abilităţilor antreprenoriale, desfasurate în cadrul proiectului “IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru Romania”, cursuri destinate persoanelor care doresc să îşi iniţieze o afacere pe cont propriu.

Cursanţii, în numar de 36 au participat la cursuri 3 zile consecutiv şi au fost iniţiaţi în “arta afacerilor” de patru lectori acreditati, cu o vastă experienţă în domeniu. Persoanele prezente au primit o serie de informaţii necesare înfiinţării unei firme in domeniile: juridic, financiar-contabil, managementul calităţii şi managementul resurselor-umane.

Pentru a întâmpina nevoile cursanţilor, lectorii au pregătit prezentări interactive si  materiale de lucru – (contracte de munca, decizii, facturi) pentru a-i familiariza cu termenii de specialitate.

În final, beneficiarii activităţilor de asistenţă şi sprijin oferite în cadrul proiectului, prezenţi la toate cursurile, au fost rasplătiţi în cadru festiv, cu diplome de participare.