Cursuri pentru viitori antreprenori Brasov 26-28 ianuarie 2012

În perioada 26-28 ianuarie  2012, au avut loc cursuri de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale  la Hotelul Capitol din Brasov. Cursurile sunt organizate  în cadrul proiectului “IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru Romania” si se adreseaza persoanelor care doresc să îşi iniţieze o afacere.

Cursanţii, în numar de 33 au participat la cursuri 3 zile  şi au fost iniţiaţi în afaceri de  lectori acreditati, cu o vastă experienţă în domeniu. Persoanele prezente au primit o serie de informaţii necesare înfiinţării unei firme in domeniile: juridic, financiar-contabil, managementul calităţii şi managementul resurselor-umane.

Pentru a întâmpina nevoile cursanţilor, lectorii au pregătit prezentări interactive si  materiale de lucru – (contracte de munca, decizii, facturi) pentru a-i familiariza cu termenii de specialitate.

În final, beneficiarii activităţilor de asistenţă şi sprijin oferite în cadrul proiectului, prezenţi la toate cursurile, au fost rasplătiţi în cadru festiv, cu diplome de participare.