Rolul femeii de afaceri in dezvoltarea antreprenoriala- Masa Rotunda – 9 Martie 2012

Vineri, 9 Martie 2012, a avut loc la complexul  Brădet din Suceava, Masa Rotundă cu tema „Rolul femeilor de afaceri în dezvoltarea antreprenoriatului”, eveniment organizat în cadrul proiectului „IMM-ulCheia succesului pentru tine şi pentru România”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, în calitate de beneficiar. Manifestarea a fost dedicată, de această dată, doar femeilor de afaceri  din sectorul IMM.

Alături de acestea, au participat la discuții și invitatele speciale ale acestui eveniment, doamna Sebahat Kaya-Peședinte a Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM, doamna Elena Tiucă- ambasador al antreprenoriatului feminin la Bruxelles și doamnele Serafima Crigan și Maryna Patrati- reprezentante ale unei delegații oficiale din Cernăuți-Ucraina.

În cadrul acestei mese rotunde au fost prezentate activitățile derulate în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”, cât și obiectivele și rezultatele preconizate prin implementarea proiectului.

Având ca temă de dezbatere rolul femeilor de afaceri în dezvoltarea economică, participantele au demarat discuțiile prezentându-și propriile afaceri, împărtășind totodată satisfacțiile, succesele, realizările și provocările aduse de statutul lor de femei antreprenoare.

În final, participantele au subliniat importanța proiectului pentru mediul antreprenorial, fiind o modalitate de a găsi soluții eficiente pentru dezvoltarea până la excelență a mediului de afaceri  în general și a antreprenoriatului feminin, in special.

Acest eveniment reprezintă cea de-a doua masă rotundă dintr-o serie de cinci mese rotunde care vor avea loc în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”, în regiunile Nord Est, Sud Est și Centru.