Cursuri pentru personal de conducere din IMM-uri- Suceava- 5-7 aprilie 2012

In perioada 5-7 aprilie 2012  au avut loc in Sala de conferinte  a Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Agricola Suceava, prima serie de cursuri de dezvoltare personala adresate personalului de conducere din IMM,  desfasurate in cadrul proiectului  “IMM-ul-Cheia succesului pentru tine si pentru Romania”.

Persoanele cu functii de conducere au adus in discutie situatii si probleme cu care s-au confruntat pe parcursul activitatii. Lectorii specializati ofera cursantilor informatii in conformitate cu legislatia actuala, care sa ii sprijine in  activitatea pe  care o desfasoara. 

In cele trei zile de curs, au fost prezente  30  de  persoane care  au primit informatii de actualitate,  necesare pentru  a  coordona o firma. Cursurile de care au beneficiat participantii au fost in domeniul juridic -Aspecte juridice privind înființarea și funcționarea firmelor, in domeniul financiar-contabil si fiscal-”Aspecte financiar- contabile și fiscale”, in domeniul resurselor umane “Managementul resurselor umane” si in domeniul managementului calitatii  ”Managementul calității”.

La finalizarea cursurilor, managerii, beneficiari ai activităţilor de asistenţă şi sprijin, au obtinut certificate de absolvire oferite în cadrul proiectului.