Masa Rotunda-Solutii de administrare si dezvoltare a afacerii prin intermediul proiectului “IMM-ul- Cheia succesului pentru tine si pentru Romania”

Vineri, 20 aprilie 2012 a avut loc  cea de a treia  Masa Rotunda cu tema “Solutii de administrare si dezvoltare a afacerii prin intermediul proiectului <IMM-ul- Cheia succesului pentru tine si pentru Romania>”.

Participantii au fost reprezentanti ai firmelor din Miercurea Ciuc, Targu Mures, dar si Suceava, aceasta masa rotunda fiind considerata o oportunitate pentru un schimb de experienta intre agentii economici din regiunile Centru si  Nord Est a tarii. De asemenea, printre participanti s-au numarat si beneficiari ai cursurilor, care au participat anterior la programele de asistenta si sprijin oferite in cadrul proiectului.

In cadrul discutiilor au fost imbinatre in mod remarcabil notiunile teoretice de antreprenoriat, investitii si management, cu exemple practice de utilitate atat pentru cei care doresc sa devina antreprenori cat si pentru cei care au inceput deja o afacere si nu au cunostinte complete pentru administrarea si dezvoltarea unei afaceri.
Spre final, in cadrul acestei mese rotunde au fost prezentate activitățile derulate în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”, cât și obiectivele și rezultatele preconizate prin implementarea proiectului.