Atelier Vizual pentru Cheia succesului…in afaceri

Joi, 3 mai 2012, a avut loc in aula liceului Alexandru cel Bun din Gura Humorului, un Atelier Vizual adresat viitorilor intreprinzatori.   Atelierul a avut caracter lucrativ și interactiv, cu discuții punctuale referitoare la proiect, la inițierea și derularea de afaceri de succes , aspecte și probleme diverse privind activitățile din cadrul unei firme. Evenimentul de promovare a fost organizat în cadrul proiectului „IMM-ul Cheia succesului pentru tine şi pentru România”,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, în calitate de beneficiar.

Cativa dintre participanții  la cursurile din  luna februarie,  au diseminat  informațiile obținute și au lucrat cu alți potențiali antreprenori.  Atelierul vizual a demarat prin prezentarea proiectului, prin distribuirea câtorva materiale promoționale și  prin enunțarea obiectivelor proiectului.   Participanților le-au fost prezentate avantajele ce le au prin participarea la aceste activități din cadrul proiectului, ca realizarea a 60 planuri de afaceri dintre care cele mai bune 10 planuri vor fi selectate iar beneficiarii vor fi sprijiniți în punerea în practică a ideilor de afaceri, acordarea de asistență în înființarea a 36 persoane juridice noi, acordarea de asistență și sprijin în managementul, organizarea și evidența contabilă a persoanelor juridice nou înființate.  In urma desfășurării acestei activități, beneficiarii au aflat care este grupul țintă,   activitățile și rezultatelor anticipate ale proiectului, dar mai ales a  rezultatelor înregistrate în cadrul proiectului.

Acesta este cel de al doilea  Atelier Vizual dintr-o serie de 9  acțiuni de acest gen – de promovare, diseminare a rezultatelor și invățare-  acțiuni care vor avea loc în cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”, în regiunile Nord Est, Sud Est și Centru.