Atelier Vizual la Mamaia

Atelierul vizual nr. 5 organizat in cadrul proiectului “IMM-ul-Cheia succesului pentru tine si pentru Romania” a avut ca participanti  intreprinzatori, manageri de firma si viitori intreprinzatori din regiunea  Sud Est. Atelierul Vizual, derulat sub forma unui workshop, a avut loc joi, 9 august 2012, la Hotel Perla din Mamaia.

In deschiderea acestui Atelier Vizual au fost oferite informatii detaliate privitoare la proiect, obiectivele proiectului, grupul tinta, activitatile anticipate ale proiectului, rezultatele inregistrate.

In cadrul acestui Atelier Vizual derulat sub forma unui workshop, doamna Irina Litcanu  a adus in atentia cursantilor documente vechi, acte normative din sec. XIX, planuri de situatii ale unor cladiri istorice ale Constantei, contracte de vanzare cumparare,contracte de mandat si contracte de locatiune, realizate de antreprenorii de la 1900 din Dobrogea.

In continuare, Participantilor le-au fost prezentate avantajele ce le au prin participarea la aceste activitati din  cadrul proiectului, ca selectarea a 60 de planuri de afaceri dintre care cele mai bune 10 planuri vor fi selectate iar beneficiarii vor fi sprinjiniti  in punerea in practica a ideilor de afaceri, infiintarea a 36 de persoane juridice noi si acordarea de sprijin in managementul, organizarea si evidenta contabila a persoanelor juridice nou infiintate.