Atelier Vizual istoric, la Constanta

Sambata, 27 octombrie 2012, a avut loc la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Drept  din Constanta, cel de al șaselea Atelier Vizual in cadrul proiectului ”IMM-ul-Cheia succesului pentru tine și pentru România”.  In deschidere organizatorii au  facut o scurta prezentare a proiectului, obiectivele, grupul tinta, activitatile anticipate ale proiectului, rezultatele inregistrate, activitatea de asistenta si sprijin desfasurata pe Forumul proiectului.

 Atelierul Vizual a fost derulat sub forma unui workshop, unde participanții au avut ocazia să analizeze alături de lector o serie de acte normative, documente financiar contabile vechi- chitante, actiuni, titluri de valoare, obligatiuni, certificate. 

In continuare, Participantilor le-au fost prezentate avantajele ce le au prin participarea la aceste activitati din  cadrul proiectului, ca selectarea a 60 de planuri de afaceri dintre care cele mai bune 10 planuri vor fi selectate iar beneficiarii vor fi sprinjiniti  in punerea in practica a ideilor de afaceri, infiintarea a 36 de persoane juridice noi si acordarea de sprijin in managementul, organizarea si evidenta contabila a persoanelor juridice nou infiintate.