Lansarea proiectului “IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru România”, la malul mării, în regiunea Sud Est

 

Cea de a doua conferinta de lansare a proiectului „IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru România”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 a avut loc vineri, 6 Mai 2011, în regiunea de Sud Est a ţării, la malul mării, în Constanţa.

Cu această ocazie, la conferinţă au fost prezente aproximativ 100 de persoane direct interesate de activităţile şi cursurile ce urmează a fi desfăşurate în cadrul proiectului. Mai mult, cei prezenţi la întâlnire au avut oportunitatea de a adresa întrebări, întrucât cei mai în măsură să le dea răspunsurile dorite se aflau în sală.

În deschidere, au luat cuvântul- managerul de proiect- Doamna Liliana Agheorghicesei, coordonatorul regiunii Sud Est- Ismail Denisse şi un membru al echipei experţilor de proiect, coordonatorul campaniei de conştientizare, comunicare şi propagare- Roxana Cioltan, care au prezentat cele mai importante aspecte teoretice ale proiectului în desfăşurare, dar şi cursurile certificate şi gratuite oferite prin intermediul acestuia.

De asemenea, conferinţa de lansare a fost un moment prielnic pentru identificarea nevoilor specifice persoanelor interesate de cursuri, din regiunea de Sud Est, participanţii fiind rugaţi să completeze un chestionar regăsit în mapa fiecăruia dintre cei prezenţi în sală.

Proiectul „IMM-ul-Cheia succesului pentru tine şi pentru România”, ID: 62199 este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi se încadrează în Axa prioritară 3: “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de intervenţie 3.1: ”Promovarea culturii anteprenoriale”